Lämmin kiitos kaikille tilapäiväämme osallistuneille!
108

Koko perheen maatilapäivä oli 25.3.2023

Lämmin kiitos kaikille tilapäiväämme osallistuneille!

Tilapäivä yllätti meidät osallistujamäärällään arviolta 1500 henkeä tutustui tilaamme tuon neljän tunnin aikana.

Yöllä tilapäivän viimeisiä valmisteluita tehtäessä satoi vettä kaatamalla, joka vaihtui yön aikana räntäsateesta lumisateeseen. Hieman mietitytti lähtevätkö ihmiset, kun keli oli ollut mikä oli. Kuitenkin tapahtuma-ajan sää suosi kohtuullisesti lopuilta, sitähän tämä työ maatilayrittäjänäkin on, säiden armoilla kaikki tehdään ja aina luotetaan tulevaan.

Talkooväkemme teki suuren ponnistuksen auttaessaan meitä tilapäivässä. Tästä haluamme välittää lämpimät kiitokset kaikille. Yksin kukaan ei tee mitään, yhdessä olemme enemmän ja saamme asioita hoidetuksi. Niin se on politiikassa kuin maataloudessakin. Yhteispelillä tätä maata hoidetaan ja reilulla meiningillä.

Päivä oli mielestäni varsin onnistunut. Miedon Jussin kanssa otimme leikkimielisen halonhakkuukisan ja aika tasan tuntui menevän, juontaja veisteli, että Jussi hävisi lastun verran. Niin tai näin, mukava oli ottaa leikkimielisesti miehestä mittaa.

Hyviä keskusteluita sain myös käydä. Positiviisia ja kriittisiäkin. Tunnen, että sain hyviä alustuksia ja että samalla ja yhteisellä asialla olemme. Muutamia kertoja kyseltiin myös sitä, että kerkiänkö eduskuntaan, kun tilalla on paljon töitä. Tähän voin vastata, kyllä kerkiän.

Olemme vaimoni kanssa keskustelleet asiat jo ennen edellisvaaleihin lähtöä, kuinka tämä tila hoidetaan ja käytännössä asiat pyörisivät. Tilallamme on hyvät ja pitkäaikaiset työntekijät. Uskokaa pois, olemme arvioineet tämän kotiväen kanssa ja olen saanut vahvan tuen ehdokkuuteeni.

Viimeinen kampanjaviikko alkoi tänään ja kierrän Satakunta viimeiseen päivään saakka. Jos et ehdi juttusille, soittele. Vaihdan ajatuksia mielelläni kanssasi!

Mikko ja Piia Uusitalon tilalla lauantaina 25.3. klo 12-16

Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta voidaksemme varata kahvia ja makkaraa riittävästi, niin olisi mukava, jos laittaisit alla olevasta ilmoittautumislinkistä tapahtumaan ruksin "osallistun". Kiitos!
  • Lapsille ilmapalloja, poni- ja mönkijäajelua klo 13-15
  • Mukana Kurikan jätti, maastohiihtäjä Juha Mieto
  • Klo 14 halonhakkuukisa Mikko vastaan Juha Mieto
  • Tule ihastelemaan vasikoita, lampaita ja koneita
  • Kahvi- ja makkaratarjoilu
  • Lihasoppaa 300 ensimmäiselle
Lähteelän tila
Vihteljärventie 216, Kankaanpää
Mikko ja Piia Uusitalon tilan virallinen nimi on Lähteelän tila.

Tervetuloa tutustumaan puhtaaseen ja vastuulliseen maatalouteen!